Gaston Brouwer

Wie is Gaston Brouwer en wat is Gaston voor mij?

Een muzikant met een groot hart,goede zanger/entertainer en zet altijd een warme percussiesound in de band UNTUNG neer.
We kunnen elkaar al zo lang onze kakang kecil (broertje),ik weet eigenlijk nog hoe hij is begonnen hihihi!

Vroeger in Dordrecht in ons jeugd, in Crabbenhof werd er altijd gejammed. Waar? In de Crabkelder natuurlijk, mooiste tijd van ons leven. Alle instrumenten waren bezet en ik had alleen een cowbel en drumstick in mijn handen,kwam er te laat aan en Henry speelde toen gitaar en druk dat het was pffffh! We speelden een nr. van Santana en toen kwam onze Gaston nieuwsgierig om de hoek kijken met z’n pajung hihi! en aangelopend zei hij Hey Di! te gek Di! Hoe doe je dat ? Dit wil ik ook gaan doen waarop ik antwoorde : goed opletten hoe ik het doe en dan neem je het gewoon over en zo begon verder zijn interesses voor de percussie.
Jago toch? hij is zomaar uit het niets begonnen en niets is te veel en is vooral trouw aan ons Indonesische cultuur gebleven en met trots kan ik zeggen dat onze kakang kecil muzikaal en in zijn performence heel wat gegroeid is.
Sampeh main terus kakang!

Bas vd Booren

Wie is Bas van de Booren (Mr. Double B.) en wat is Bas voor mij?

Wat een gitarist is Bas! Wat mij opviel is zijn Brabantse korte maar harde lach. Ha!! Ha!! En is op de conservatorium in Tilburg een studiemaatje van Bedjo ( Henry) geweest. In 2004/2005 leerde ik hem muzikaal kennen, wow dacht ik ,wat een prachtige gitarist is hij met een eigen waanzinnige sound en wat een inzet heeft hij.
Maar door de jaren heen niet alleen een gitarist, maar ook een goede vriend met een gouden hart voor mij en de band UNTUNG .
Thanks Bas!

 

Roy Rhemrev

Wie is Roy Rhemrev (Oyke) en wat is Roy voor mij?

Vanuit de fam. Brouwer leerde ik Oyke Kennen.
Een goed mens en als persoon een goede vriend met een passie.

Roy heeft heel veel muzikale ervaring opgedaan in gerenommeerde commerciele profbands en dat is ook heel duidelijk te horen in zijn Bass spel bij UNTUNG.
Roy en ik deden een keer auditie in een band met eigenwerk die op tour ging hihihi! We werden aangenomen, alleen kon Roy de muziek van de band niet meer aanhoren en zei nee sorrie, ik kan met deze muziek, hier niet langer aan meedoen. Zo zie je maar weer, dat geld ook niet alles is. (goede eigenschap die roy, gewoon een keuze maken)

SL

Wie is Sacha Lapre en wat is Sacha voor mij?

Sacha ken ik natuurlijk ook vanuit de Indische gemeenschap van Dordrecht waaronder zijn Pa die ook muzikant is.
Als Sacha en ik aan een song werken ontstaat er altijd iets moois, er gebeurt dan iets wat ik niet kan uitleggen. Een fantastisch gevoel om mee te maken.
Ik heb heel wat uurtjes met Sacha in zijn Studio doorgebracht. En soms ook heel wat uren wat niet in 1 of een paar keer lukt hihihi!
Dan blijft hij met heel veel geduld me pushen.
Niet alleen een perfectionist als muzikant en producer, maar voor mij is Sacha meer dan een goede vriend, en vooral een steun op onze muzikale pad van UNTUNG, die hij dan meebrengt.

© Copyright 2017 - 2017 | Webdesign by Exalted ICT | All Rights Reserved